Sala DON - tu se dešava magija!

Postavka u obliku slova „U“:

 

Savršen raspored stolova i stolica za prezentacije, video konferencije, seminare i treninge. Predavač je u centru, tako da lako može da komunicira sa celom grupom.
Učesnici su smešteni na idealnom rastojanju. Posebno zgodno je što imaju stolove i na taj način lako mogu da prate događaj, zapisuju i ostave svoje stvari.

„Pozorišna“ postavka (Theatre style):

Ukoliko vam je potrebno da smestite više ljudi, ovakav raspored je idealno rešenje.
Pogodno je za konferencije ili prezentacije velikim skupovima.

Prezentator je na bini, koja je uzvišena, tako da svi iz publike lepo mogu da prate i vide. Broj redova i razmak se može podesiti po vašoj želji i potrebama

„Koktel“ postavka:

 

Kada želite da organizujete bilo koju vrstu proslave, za manji broj ljudi, i to možemo! Promenom rasporeda, postavljanjem drugačije opreme, menja se enterijer.


Obezbedili smo i kvalitetno osvetljenje, koje će dati posebnu čar vašoj večeri. Biće to pravi, pravcati koktel!

„Boardroom“ postavka:

 

Kada želite nešto važno da prenesete svom timu, donosite bitne odluke, možda je zgodno da se malo “izmestite“ iz uobičajenih uslova i kancelarije.
Klasični stil sedenja za stolom, gde se učesnici međusobno jasno vide i čuju a pritom mogu i da zapišu važne stvari. Ovakav raspored služi ida podstakne otvorene diskusije.

Postavka „radionica“:

 

Kada želimo vredno da radimo i vežbamo a ipak malo izađemo iz uobičajenih postavki, ovakav raspored može biti idealno rešenje. Učesnike je moguće podeliti i po timovima. Prezentatoru, treneru ili vođi sastanka je lako da se kreće oko stolova i na taj način se svima jednako posveti.

Savršen rapored za vežbanja i kreativne ideje.

Postavka „učionica“:

Klasična postavka za obuke, seminare ili prezentacije. Uopšteno, tradicionalna postavka pogodna za učenje.

Učesnici sede za stolovima što olakšava proces učenja jer mogu da zabeleže neophodno. Takođe, lako se mogu podeliti u timove. Trener ih može oblaziti i kretati se po sali, ili biti ispred grupe i na taj način jednostavno komunicirati sa grupom.

Scroll to Top